Publikavimo data: 2024-10-13
Aštrios vištienos šlaunelės
Šiuolaikinėje Europos virtuvėje vištienos patiekalai yra populiariausi. Laikui bėgant atsiranda vis naujų ingredientų derinių ir kombinacijų bei gaminimo receptų. Taigi kulinarinės vaizduotės galimybės labai didelės. Šis receptas leis jums įvaldyti lengvai paruošiamą patiekalą iš naudingiausių tradicinės Europos virtuvės produktų.
Žingsnis 1
Paruoštą kumpį perpjaukite į dvi dalis, perpjaudami per sąnarį. Supjaustykite paruoštus pomidorus, pipirus, petražoles ir česnakus ir sudėkite į blenderio dubenį. Gerai susmulkinkite. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Supjaustytus kumpius sudėkite į tinkamo dydžio formą. Juos reikia dėti vienu sluoksniu, kad greičiau iškeptų ir paruduotų. Mėsą užpilkite paruoštu padažu ir gerai išmaišykite. Dėkite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite šioje temperatūroje pusantros valandos.
Kategorijos