Aštrus azu su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštrus azu su daržovėmis

Vienas iš totorių azu variantų yra be bulvių, tik su daržovėmis, todėl šis patiekalas yra mažiau kaloringas. Tačiau jis ne mažiau sotus, nes jautiena ir daržovės pasotina visomis reikalingomis medžiagomis. Azu patiekalui būdingo aštrumo suteikia marinuoti agurkai - nekintamas šio nacionalinio patiekalo ingredientas. Išmokti ruošti azu nėra sunku, daugiau laiko užima jo troškinimas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus azu su daržovėmis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais gabalais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - šiaudeliais.

Žingsnis 2

Aštrus azu su daržovėmis Žingsnis 2
Į katilą supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite jį ir apkepkite morkas. Sudėkite ją į lėkštę ir suberkite svogūną. Apkepę jį taip pat išimkite iš katilo.

Žingsnis 3

Aštrus azu su daržovėmis Žingsnis 3
Įdėkite mėsą į katilą ir ją pasūdykite. Kai mėsa bus sultinga, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol suminkštės. Tada į katilą sudėkite svogūnus ir morkas, šiaudeliais supjaustytus sūdytus agurkus ir pomidorų pastą. Viską kartu troškinkite 5 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos