Aštrūs burokėliai su rūkyta vištiena ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrūs burokėliai su rūkyta vištiena ir majonezu

Burokėlių salotas mėgsta daugelis žmonių. Ši rubino spalvos daržovė priima visus priedus ir "draugauja" beveik su visais produktais. Mūsų recepte rūkyta vištiena, majonezas, sūris - visa tai burokėliams "patinka". Jie jį papildo, bet kartu už jo kuklumo slepiasi turtingiausia ir galingiausia vitaminų, mineralų, skaidulinių medžiagų sudėtis.
Gaminimo laikas
34 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs burokėliai su rūkyta vištiena ir majonezu Žingsnis 1
Supjaustykite rūkytą vištieną kubeliais. Bulves, morkas ir sūrį sutarkuokite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite daržoves sluoksniais. Ant pirmojo sluoksnio sudėkite vištieną ir patepkite majonezo tinkleliu.

Žingsnis 2

Aštrūs burokėliai su rūkyta vištiena ir majonezu Žingsnis 2
Tada pakaitomis dėkite bulvių, svogūnų ir morkų sluoksnius. Po kiekvienos daržovės užtepkite majonezo tinklelį. Po morkų sutarkuokite ir išdėliokite sūrį.

Žingsnis 3

Aštrūs burokėliai su rūkyta vištiena ir majonezu Žingsnis 3
Kiaušinius sutarkuokite. Atskirai sutarkuokite burokėlį stambia tarka, sudėkite nuluptą ir išspaustą česnaką, šiek tiek majonezo ir išmaišykite. Paskutinį sluoksnį sudėkite į žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos