Aštrus čachokbili su daržovėmis ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštrus čachokbili su daržovėmis ir žolelėmis

Norint paragauti tikro čachochbili, nebūtina jį gaminti iš fazano mėsos, iš kurios patiekalas istoriškai buvo gaminamas senovės Gruzijoje. Dabar labai tinka vištiena, taip pat iš paukščių šeimos. Nepaisant to, visi kiti šio patiekalo ingredientai - prieskoniai ir žolelės - išlieka tie patys ir taip pat džiugina savo aromatais ir skoniais, virtuvėje sukurdami neįtikėtiną kvapų pliūpsnį, kuris į virtuvę sukviečia visą šeimą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus čachokbili su daržovėmis ir žolelėmis Žingsnis 1
Kepkite vištieną gerai įkaitintoje keptuvėje be aliejaus ant vidutinės ugnies 15 minučių. Apverskite mėsą iš visų pusių, kad ji nesudegtų ir įgautų gražią auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Aštrus čachokbili su daržovėmis ir žolelėmis Žingsnis 2
Pomidorus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite pomidorus į vištieną ir kepkite kartu 10 minučių.

Žingsnis 3

Aštrus čachokbili su daržovėmis ir žolelėmis Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir atskirai apkepkite svieste, kol taps auksiniai. Sudėkite į mėsą ir pomidorus, uždenkite ir troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies. Kartkartėmis pamaišykite.

Žingsnis 4

Aštrus čachokbili su daržovėmis ir žolelėmis Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite aštriąją papriką ir žoleles. Įdėkite juos gaminimo pabaigoje kartu su išspaustu česnaku. Tada pagal skonį įberkite apynių ir druskos, išmaišykite ir virkite dar 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos