Publikavimo data: 2024-05-19
Aštrūs cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukus mėgsta daugelis žmonių, ypač dažnai gaminami cukinijų suktinukai su pomidorais. Tačiau tokį patiekalą, kaip šis, yra bandę nedaug žmonių, o tie, kurie pabandė, liko patenkinti, nes toks suktinukas yra labai malonaus skonio, šiek tiek aštrus. Pasirodo, tai originalus užkandis bet kokia proga.
Žingsnis 1
Negiliame dubenyje sumaišykite faršą su tarkuotu svogūnu, kiaušiniais, džiūvėsėliais, druska ir pipirais. Jei norite, įberkite krapų arba petražolių.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite plonais vienodo dydžio stačiakampiais ir apkepkite ant silpnos ugnies. Iškeptas cukinijas dėkite ant pitos ir ant viršaus uždėkite vyniotinio įdarą. Susukite pitą į ritinį ir įdėkite į kepimo indą.
Žingsnis 3
Atskirai sumaišykite pieną, vištų kiaušinius, kefyrą ir supilkite mišinį į kepimo formą. Kepkite apie 30 minučių ne aukštesnėje kaip 170 ℃ temperatūroje. Pabaigoje įdėkite tarkuoto sūrio.
Kategorijos