Aštrūs cukinijų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aštrūs cukinijų suktinukai

Cukinijų suktinukus mėgsta daugelis žmonių, ypač dažnai gaminami cukinijų suktinukai su pomidorais. Tačiau tokį patiekalą, kaip šis, yra bandę nedaug žmonių, o tie, kurie pabandė, liko patenkinti, nes toks suktinukas yra labai malonaus skonio, šiek tiek aštrus. Pasirodo, tai originalus užkandis bet kokia proga.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs cukinijų suktinukai Žingsnis 1
Negiliame dubenyje sumaišykite faršą su tarkuotu svogūnu, kiaušiniais, džiūvėsėliais, druska ir pipirais. Jei norite, įberkite krapų arba petražolių.

Žingsnis 2

Aštrūs cukinijų suktinukai Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite plonais vienodo dydžio stačiakampiais ir apkepkite ant silpnos ugnies. Iškeptas cukinijas dėkite ant pitos ir ant viršaus uždėkite vyniotinio įdarą. Susukite pitą į ritinį ir įdėkite į kepimo indą.

Žingsnis 3

Aštrūs cukinijų suktinukai Žingsnis 3
Atskirai sumaišykite pieną, vištų kiaušinius, kefyrą ir supilkite mišinį į kepimo formą. Kepkite apie 30 minučių ne aukštesnėje kaip 170 ℃ temperatūroje. Pabaigoje įdėkite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos