Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku

Baklažanų suktinukas atkeliavo pas mus iš Gruzijos. Riešutai šiam patiekalui suteikia tam tikro "prieskonio". Jis nepaprastai skanus ir labai sotus. Galite eksperimentuoti su riešutais ir varške, kad rastumėte tobulą derinį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku Žingsnis 1
Supjaustykite baklažanus plonais griežinėliais. Užpilkite vandeniu, pasūdykite ir palikite 10 minučių, kad pasišalintų kartumas.

Žingsnis 2

Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir česnaką. Susmulkinkite graikinius riešutus.

Žingsnis 3

Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku Žingsnis 3
Sudėkite baklažanus į įkaitintą keptuvę ir apkepkite juos iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite varškę, riešutus ir kalendrą ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku Žingsnis 5
Iškeptus baklažanų griežinėlius perkelkite ant medinės lentelės ir sudėkite ant jų įdarą. Atsargiai susukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos