Publikavimo data: 2024-03-23
Baklažanų suktinukas su varške ir česnaku
Baklažanų suktinukas atkeliavo pas mus iš Gruzijos. Riešutai šiam patiekalui suteikia tam tikro "prieskonio". Jis nepaprastai skanus ir labai sotus. Galite eksperimentuoti su riešutais ir varške, kad rastumėte tobulą derinį.
Žingsnis 1
Supjaustykite baklažanus plonais griežinėliais. Užpilkite vandeniu, pasūdykite ir palikite 10 minučių, kad pasišalintų kartumas.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir česnaką. Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 3
Sudėkite baklažanus į įkaitintą keptuvę ir apkepkite juos iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite varškę, riešutus ir kalendrą ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Iškeptus baklažanų griežinėlius perkelkite ant medinės lentelės ir sudėkite ant jų įdarą. Atsargiai susukite.
Kategorijos