Publikavimo data: 2024-03-23
Baklažanų suktinukas su fetos sūriu
Baklažanų suktinukai su fetos sūriu - paprastas užkandis, kuris papuoš šventinį stalą ar paprastą šeimos vakarienę. Sūrus sūris, pasižymintis lengvu rūgštumu, puikiai papildys švelnią baklažanų tekstūrą. O pridėjus graikinių riešutų ir česnako skonis taps dar pikantiškesnis. Užkandį paruošti greitai ir lengvai, tai gali padaryti net pradedantysis.
Žingsnis 1
Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir iš abiejų pusių pabarstykite druska. Po 20-30 minučių baklažanus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką, žoleles ir graikinius riešutus. Sūrį sutrinkite šakute, kol jis taps purus.
Žingsnis 3
Baklažanus kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sumaišykite fetos sūrį, česnaką, petražoles ir graikinius riešutus, pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Sudėkite baklažanus ant lentos ir ant kiekvieno jų krašto uždėkite įdaro. Suvyniokite.
Kategorijos