Publikavimo data: 2024-03-23
Baklažanų suktinukas su sūriu ir korėjietiškomis morkomis
Baklažanai puikiai dera su daugeliu ingredientų, todėl baklažanų suktinukai yra puiki terpė drąsiausiems kulinariniams eksperimentams. Dėl to, kad įdarą sudaro korėjietiškos morkos, patiekalo skonis tampa aštrus ir pikantiškas, o tai sėkmingai papildo švelnų sūrio ir majonezo skonį.
Žingsnis 1
Baklažanus išilgai supjaustykite griežinėliais. Iš abiejų pusių pabarstykite druska ir po 20-30 minučių nuplaukite. Taip vaisiuose neliks kartumo. Drėgmės perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Kol baklažanai ilsisi druskoje, susmulkinkite riešutus, žoleles ir česnaką. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Kai baklažanai bus sausi, sudėkite juos į keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 4
Įdarui sumaišykite korėjietiškas morkas, česnaką, petražoles, majonezą, sūrį ir graikinius riešutus. Įberkite prieskonių.
Žingsnis 5
Priešais save padėkite keptus baklažanų griežinėlius. Ant kiekvieno griežinėlio krašto dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Kategorijos