Publikavimo data: 2025-08-18
Aštrus kharcho su rūkyta vištiena
Siūlau pasigaminti aštrią ir iš vidaus šildančią sriubą - mėgstamiausią gruzinų virtuvės patiekalą!
Žingsnis 1
Sudėkite rūkytą blauzdą į puodą (šį etapą galite praleisti) ir palaikykite 20 minučių. Atskirame dubenyje užvirkite ryžius.
Žingsnis 2
Kol vištiena ir ryžiai verda, smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Rūkytą vištieną peiliu arba rankomis padalykite į pluoštus.
Žingsnis 5
Į ryžius suberkite vištienos skaidulas, svogūnus ir pomidorus. Pagal skonį įberkite prieskonių.
Kategorijos