Aštrus kharcho su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštrus kharcho su rūkyta vištiena

Siūlau pasigaminti aštrią ir iš vidaus šildančią sriubą - mėgstamiausią gruzinų virtuvės patiekalą!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus kharcho su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Sudėkite rūkytą blauzdą į puodą (šį etapą galite praleisti) ir palaikykite 20 minučių. Atskirame dubenyje užvirkite ryžius.

Žingsnis 2

Aštrus kharcho su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Kol vištiena ir ryžiai verda, smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje.

Žingsnis 3

Aštrus kharcho su rūkyta vištiena Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Aštrus kharcho su rūkyta vištiena Žingsnis 4
Rūkytą vištieną peiliu arba rankomis padalykite į pluoštus.

Žingsnis 5

Aštrus kharcho su rūkyta vištiena Žingsnis 5
Į ryžius suberkite vištienos skaidulas, svogūnus ir pomidorus. Pagal skonį įberkite prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su mėsa, sriubos su jautiena, sriubos, mėsos patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, kharcho, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kharcho su jautiena, jautienos vakarienė, kharcho su ryžiais

Kategorijos