Jautiena su kaulu harcio receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Jautiena su kaulu harcio receptas

Parinkome jums pavyzdinį garsiosios gruziniškos sriubos receptą, kuris jaudina visų skanaus maisto mėgėjų protus - beje, tai visiškai patikima informacija. Jautiena, šiek tiek ryžių, svogūnai, morkos, česnakai, tkemali ir daug pipirų. Taip, ši sriuba yra salstelėjusi, bet tai ir yra jos pikantiškumas.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
170 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Jautiena su kaulu harcio receptas Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nulupkite 1 svogūną ir česnaką ir susmulkinkite. Petražolės šaknį supjaustykite smulkiais kubeliais. Ryžius nuplaukite.

Žingsnis 2

Jautiena su kaulu harcio receptas Žingsnis 2
Sultiniui ruošti mėsą sudėkite į puodą su vandeniu. Į tą pačią vietą suberkite svogūnus ir morkas, prieš tai juos perpjovę per pusę. Užvirus virkite 120 minučių.

Žingsnis 3

Jautiena su kaulu harcio receptas Žingsnis 3
Išimkite virtą mėsą ir supjaustykite ją mažais kubeliais. Sultinys bus skaidrus, jei jį perkošite. Po to į jį suberkite ryžius ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Jautiena su kaulu harcio receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite smulkintą svogūną, česnaką ir petražolės šaknį. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos (7 min.).

Žingsnis 5

Jautiena su kaulu harcio receptas Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį į sultinį. Sumaišykite tkemali padažą su prieskoniais ir įpilkite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais ir įdėkite lauro lapą. Virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su ėriena, sriubos su paukštiena, sriubos, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kharcho, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kharcho su ryžiais

Kategorijos