Publikavimo data: 2024-02-04
Jautiena su kaulu harcio receptas
Parinkome jums pavyzdinį garsiosios gruziniškos sriubos receptą, kuris jaudina visų skanaus maisto mėgėjų protus - beje, tai visiškai patikima informacija. Jautiena, šiek tiek ryžių, svogūnai, morkos, česnakai, tkemali ir daug pipirų. Taip, ši sriuba yra salstelėjusi, bet tai ir yra jos pikantiškumas.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nulupkite 1 svogūną ir česnaką ir susmulkinkite. Petražolės šaknį supjaustykite smulkiais kubeliais. Ryžius nuplaukite.
Žingsnis 2
Sultiniui ruošti mėsą sudėkite į puodą su vandeniu. Į tą pačią vietą suberkite svogūnus ir morkas, prieš tai juos perpjovę per pusę. Užvirus virkite 120 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite virtą mėsą ir supjaustykite ją mažais kubeliais. Sultinys bus skaidrus, jei jį perkošite. Po to į jį suberkite ryžius ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite smulkintą svogūną, česnaką ir petražolės šaknį. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos (7 min.).
Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį į sultinį. Sumaišykite tkemali padažą su prieskoniais ir įpilkite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais ir įdėkite lauro lapą. Virkite 10 minučių.
Kategorijos