Harcio su kiauliena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Harcio su kiauliena receptas

Karštai diskutuojama, ką pirmiausia turėtumėte paragauti atvykę į Gruziją. Vieni sakys, kad reikia nedelsiant užsisakyti chačapuri Adžarijos stiliumi, kiti pasisakys už chinkali su visomis rankomis ir kojomis, o treti mieliau pradės nuo garsiojo pirmojo patiekalo - charcho sriubos. Mes, pavyzdžiui, pasisakome už tai, kad šį kvapnų, šiek tiek aštrų ir beprotiškai apetitišką patiekalą pradėtumėte ruošti namuose.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
170 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Harcio su kiauliena receptas Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ryžių kruopas. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves. Smulkiai supjaustykite svogūną, petražolės šaknį ir česnaką.

Žingsnis 2

Harcio su kiauliena receptas Žingsnis 2
Pripilkite puodą vandens ir sudėkite mėsą. Į mėsą sudėkite į dvi dalis supjaustytas morkas ir svogūnus. Pastatykite puodą ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Virkite 120 minučių.

Žingsnis 3

Harcio su kiauliena receptas Žingsnis 3
Sultinį perkoškite, kad jis būtų skaidrus. Virtą mėsą supjaustykite kubeliais. Į sultinį suberkite ryžius ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Harcio su kiauliena receptas Žingsnis 4
Įdėkite keptuvę ant kaitros. Augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, petražolės šaknį ir česnaką, kol daržovės taps auksinės spalvos (apie 7 min.).

Žingsnis 5

Harcio su kiauliena receptas Žingsnis 5
Sumaišykite tkemali, kalendrą ir apynių sultinį ir supilkite į sultinį. Įdėkite lauro lapų, druskos ir pipirų. Virkite 10 minučių.

Žingsnis 6

Harcio su kiauliena receptas Žingsnis 6
Prieš patiekiant sriuba turi išbrinkti. Sudėkite mėsą į puodą ir palikite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos