Publikavimo data: 2025-08-18
Aštrus kiaulienos kepsnys su bazilikais
Greitas ir neįtikėtino skonio mėsos patiekalas. Galima patiekti pietums su mėgstamu garnyru.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną juostelėmis. Ji gali būti riebi, taip bus dar skaniau.
Žingsnis 2
Kiaulieną perkelkite į keptuvę ir kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 15 minučių.
Žingsnis 3
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Į keptuvę su mėsa suberkite svogūnus, maišydami kepkite mėsą ir svogūnus 5-7 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 5
Į mėsą suberkite pipirų mišinį, adžiką ir druską. Išmaišykite. Virkite kelias minutes.
Žingsnis 6
Baigiant virti įberkite džiovintų kvapiųjų bazilikų.
Kategorijos