Publikavimo data: 2025-08-18
Aštrūs kiaulienos šonkauliukai
Šio recepto mane išmokė draugė iš Mongolijos. Ten žmonės mėgsta labai aštrius patiekalus, ir šis yra vienas iš jų.
Žingsnis 1
Šonkauliukus užvirkite su dviem sultinio kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Po 20 minučių sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą pusę svogūno ir 5 skilteles česnako. Toliau troškinkite.
Žingsnis 3
Po 15 minučių šonkauliukus išimkite ir kepkite keptuvėje, kol taps traškūs. Sultinį palikite. Iškeptus šonkauliukus atidėkite į lėkštę.
Žingsnis 4
Apkepę į keptuvę sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą svogūną ir papriką. Lengvai apkepkite aliejuje.
Žingsnis 5
Sudėkite grybus ir kepkite toliau.
Žingsnis 6
Įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 7
Perkelkite į puodą su sultiniu.
Žingsnis 8
Virkite ir po 15 minučių sudėkite šonkauliukus.
Kategorijos