Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais
Aštrus krūtinkaulis su mėsos sluoksniais - tai svogūnų lukštų sūryme virtas ir prieskoniais marinuotas krūtinkaulis. Šonkauliukas yra švelnaus ir pikantiško skonio. Šis patiekalas labai tinka kaip užkandis arba karštas pagrindinis patiekalas.
Žingsnis 1
Paimkite katilą ir sudėkite svogūnų lukštus, druską, cukrų, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Viską užpilkite vandeniu ir statykite ant ugnies, kol užvirs.
Žingsnis 2
Į verdantį sūrymą sudėkite krūtinėlę, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 30 minučių. Kai užvirs, išjunkite ugnį ir palikite kelioms valandoms atvėsti.
Žingsnis 3
Kai krūtinėlė ir sūrymas atvės, išimkite ją ir kiekvieną gabalėlį patepkite česnaku ir prieskoniais.
Žingsnis 4
Marinuotus krūtininės šoninės gabalėlius suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 6 valandoms.
Kategorijos