Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais

Aštrus krūtinkaulis su mėsos sluoksniais - tai svogūnų lukštų sūryme virtas ir prieskoniais marinuotas krūtinkaulis. Šonkauliukas yra švelnaus ir pikantiško skonio. Šis patiekalas labai tinka kaip užkandis arba karštas pagrindinis patiekalas.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais Žingsnis 1
Paimkite katilą ir sudėkite svogūnų lukštus, druską, cukrų, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Viską užpilkite vandeniu ir statykite ant ugnies, kol užvirs.

Žingsnis 2

Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais Žingsnis 2
Į verdantį sūrymą sudėkite krūtinėlę, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 30 minučių. Kai užvirs, išjunkite ugnį ir palikite kelioms valandoms atvėsti.

Žingsnis 3

Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais Žingsnis 3
Kai krūtinėlė ir sūrymas atvės, išimkite ją ir kiekvieną gabalėlį patepkite česnaku ir prieskoniais.

Žingsnis 4

Aštrus krūtinėlės šoninė su mėsos sluoksniais Žingsnis 4
Marinuotus krūtininės šoninės gabalėlius suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 6 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos