Aštrūs lašiniai multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrūs lašiniai multicooker keptuvėje

Lašiniai yra vienas seniausių ir populiariausių mūsų užkandžių. Nors apie šį produktą sklando daugybė gandų, vienokio ar kitokio pavidalo lašiniai niekada nebuvo dingę nuo mūsų stalo. O dabar neabejotinai atėjo metas juos vėl padėti ant stalo: mitybos specialistai primygtinai rekomenduoja juos naudoti imunitetui stiprinti. Mūsų receptą galima vadinti mažai kaloringu, kiek tai susiję su lašiniais. Paslaptis slypi gaminimo būde. Jo metu produkto kaloringumas sumažėja beveik perpus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
765 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
81 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs lašiniai multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite mažais kubeliais ir gerai sumaišykite su druska bei pipirais. Palikite šį mišinį penkioms minutėms, kad česnakai išleistų sultis, o prieskoniai įsigertų. Įtrinkite lašinius mišiniu iš visų pusių. Jei mėgstate aštrius užkandžius, galite pridėti mėgstamų prieskonių. Arba tiesiog parduotuvėje nusipirkite lašiniams skirtų prieskonių rinkinį.

Žingsnis 2

Aštrūs lašiniai multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Marinuotą lašinių gabalėlį atsargiai įdėkite į kepimo rankovę arba foliją. Kelis kartus apvyniokite folijos kraštus, kad kepdami neprarastumėte aromato. Įdėkite į garintuvo indą. Įpilkite 5 kelis puodelius vandens, įdėkite garintuvo dubenį ir pasirinkite 60 minučių "gaminimo garuose" režimą. Išjungę palikite tokios būsenos, kol visiškai atvės. Išimkite lašinius iš rankovės, perkelkite juos į polietileninį maišelį ir 24 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos