Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrūs lašiniai multicooker keptuvėje
Lašiniai yra vienas seniausių ir populiariausių mūsų užkandžių. Nors apie šį produktą sklando daugybė gandų, vienokio ar kitokio pavidalo lašiniai niekada nebuvo dingę nuo mūsų stalo. O dabar neabejotinai atėjo metas juos vėl padėti ant stalo: mitybos specialistai primygtinai rekomenduoja juos naudoti imunitetui stiprinti. Mūsų receptą galima vadinti mažai kaloringu, kiek tai susiję su lašiniais. Paslaptis slypi gaminimo būde. Jo metu produkto kaloringumas sumažėja beveik perpus.
Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite mažais kubeliais ir gerai sumaišykite su druska bei pipirais. Palikite šį mišinį penkioms minutėms, kad česnakai išleistų sultis, o prieskoniai įsigertų. Įtrinkite lašinius mišiniu iš visų pusių. Jei mėgstate aštrius užkandžius, galite pridėti mėgstamų prieskonių. Arba tiesiog parduotuvėje nusipirkite lašiniams skirtų prieskonių rinkinį.
Žingsnis 2
Marinuotą lašinių gabalėlį atsargiai įdėkite į kepimo rankovę arba foliją. Kelis kartus apvyniokite folijos kraštus, kad kepdami neprarastumėte aromato. Įdėkite į garintuvo indą. Įpilkite 5 kelis puodelius vandens, įdėkite garintuvo dubenį ir pasirinkite 60 minučių "gaminimo garuose" režimą. Išjungę palikite tokios būsenos, kol visiškai atvės. Išimkite lašinius iš rankovės, perkelkite juos į polietileninį maišelį ir 24 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos