Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrūs lašiniai orkaitėje
Kepti lašiniai arba podcherevok su prieskoniais ir prieskoniais yra vienas iš populiariausių slavų virtuvės produktų. Jo privalumai žinomi jau seniai, o žmonės sėkmingai juos naudoja dėl naudingų tokių patiekalų savybių. Be to, keptas pabcherevok iš paprastų taukų virsta delikatesu. Iš jo pagaminti pjaustiniai gali papuošti ne tik įprastą, bet ir šventinį stalą. Be to, jį paruošti ilgai neužtrunka, neskaitant marinavimo.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Sumalkite juos su druska ir cukrumi iki vientisos masės. Sudėkite garstyčias ir prieskonius.
Žingsnis 2
Gautu mišiniu ištepkite iešmus ir palikite marinuotis 12 valandų. Tada įdėkite į rankovę ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 35-40 min.
Kategorijos