Aštrūs lašiniai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrūs lašiniai orkaitėje

Kepti lašiniai arba podcherevok su prieskoniais ir prieskoniais yra vienas iš populiariausių slavų virtuvės produktų. Jo privalumai žinomi jau seniai, o žmonės sėkmingai juos naudoja dėl naudingų tokių patiekalų savybių. Be to, keptas pabcherevok iš paprastų taukų virsta delikatesu. Iš jo pagaminti pjaustiniai gali papuošti ne tik įprastą, bet ir šventinį stalą. Be to, jį paruošti ilgai neužtrunka, neskaitant marinavimo.
Gaminimo laikas
7420 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
500 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
51 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs lašiniai orkaitėje Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Sumalkite juos su druska ir cukrumi iki vientisos masės. Sudėkite garstyčias ir prieskonius.

Žingsnis 2

Aštrūs lašiniai orkaitėje Žingsnis 2
Gautu mišiniu ištepkite iešmus ir palikite marinuotis 12 valandų. Tada įdėkite į rankovę ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 35-40 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos