Publikavimo data: 2024-06-22
Aštrūs mėsos kukuliai su ryžiais pomidorų padaže
Daugelis žmonių iš vaikų darželio prisimena mėsos kukulius su ryžiais pomidorų padaže. Dėl ryžių mėsos kukuliai tampa minkštesni ir trapesni, o pomidorų padažas jiems suteikia pikantiškumo.
Žingsnis 1
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Paruoškite maltą jautieną.
Žingsnis 3
Sumaišykite ryžius, maltą mėsą, druską ir pipirus.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinį ir sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 5
Suformuokite apvalius kotletukus, apvoliokite juos kukurūzų miltuose ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Kepkite mėsos kukulius iš abiejų pusių po 5 minutes.
Žingsnis 7
Sumaišykite pomidorų pastą su vandeniu, pagal skonį įberkite druskos ir supilkite į keptuvę.
Žingsnis 8
Mėsos kukuliai 20 minučių troškinami uždengus dangčiu.
Kategorijos