Publikavimo data: 2024-03-28
Aštrūs pomidorai su česnakais žiemai
Aštrūs marinuoti pomidorai - tai užkandis, kuris padės įvairiose situacijose. Tai bus puikus priedas prie kasdienės vakarienės, papuoš šventinį stalą ir patiks svečiams. Žiemą paruošti pomidorus naudinga, nes juos galima valgyti vos tik paruošus arba palikti saugoti tamsioje vietoje iki patogesnės progos. Pomidorai gaunasi sultingi, saikingai sūrūs, labai skanūs!
Žingsnis 1
Pirmiausia įdėkite stiklainius į orkaitę, kad sterilizuotųsi. 20 minučių virkite stiklainius 100 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 3
Į 0,95 l talpos stiklainį sandariai sudėkite pomidorus, įdėkite susmulkintą česnaką.
Žingsnis 4
Į pomidorus įpilkite acto, cukraus, druskos ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite stilizuotu dangčiu, apverskite ir uždenkite šiltu apklotu. Kai pomidorai atvės, laikykite juos vėsioje, tamsioje vietoje.
Kategorijos