Publikavimo data: 2024-06-15
Aštrūs rūkytos lašišos sumuštiniai
Kai kurių šaltinių duomenimis, Didžiosios Britanijos karalienei Elžbietai pusryčiams dažnai patiekiamos rūkyto ungurio salotos. Jei tai tiesa, Jos Didenybės pomėgis yra pagrįstas. Įdomu tai, kad ungurys ir lašiša yra dvi labai panašaus skonio ir sudėties žuvys. Rūkyta žuvis išlaiko puikų skonį, savybes. Skanaujant prie rytinės kavos, tai labai sotus ir maistingas patiekalas, kurį paruošti užtrunka vos 10 minučių.
Žingsnis 1
Duoną supjaustykite plonomis ir vienodomis riekelėmis. Aptepkite jas kreminiu sūriu. Pagal skonį pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 2
Lašišos griežinėlius dėkite ant duonos riekelės su sūriu, apšlakstykite citrinos sultimis. Uždenkite duona be lašišos (jei norite, galite nupjauti plutelę).
Žingsnis 3
Perpjaukite sumuštinį kampu, kad susidarytų du vienodi trikampiai. Kitus sumuštinius paruoškite taip pat.
Kategorijos