Aštrūs rūkytos lašišos sumuštiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštrūs rūkytos lašišos sumuštiniai

Kai kurių šaltinių duomenimis, Didžiosios Britanijos karalienei Elžbietai pusryčiams dažnai patiekiamos rūkyto ungurio salotos. Jei tai tiesa, Jos Didenybės pomėgis yra pagrįstas. Įdomu tai, kad ungurys ir lašiša yra dvi labai panašaus skonio ir sudėties žuvys. Rūkyta žuvis išlaiko puikų skonį, savybes. Skanaujant prie rytinės kavos, tai labai sotus ir maistingas patiekalas, kurį paruošti užtrunka vos 10 minučių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs rūkytos lašišos sumuštiniai Žingsnis 1
Duoną supjaustykite plonomis ir vienodomis riekelėmis. Aptepkite jas kreminiu sūriu. Pagal skonį pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 2

Aštrūs rūkytos lašišos sumuštiniai Žingsnis 2
Lašišos griežinėlius dėkite ant duonos riekelės su sūriu, apšlakstykite citrinos sultimis. Uždenkite duona be lašišos (jei norite, galite nupjauti plutelę).

Žingsnis 3

Aštrūs rūkytos lašišos sumuštiniai Žingsnis 3
Perpjaukite sumuštinį kampu, kad susidarytų du vienodi trikampiai. Kitus sumuštinius paruoškite taip pat.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos