Aštrūs spagečiai su vynu ir mini aštuonkojais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštrūs spagečiai su vynu ir mini aštuonkojais

Skonių puokštę suteikia toks patiekalas kaip spagečiai su aštuonkojais, česnakais, daržovėmis ir baltuoju vynu. Jame laikomasi itališkų tradicijų, pridėta šiek tiek asmeninio kulinarinio "prieskonio", tačiau svarbu, kad pabaigoje patiekalas stebintų aromatu ir skonio pojūčiais. Prie jo nieko negalima pridėti, o gaminimo taisykles nesunkiai išmoksta net ir nepatyrę virėjai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs spagečiai su vynu ir mini aštuonkojais Žingsnis 1
Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite aštuonkojį. Kepkite juos ant didelės ugnies 2-3 minutes, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės, suberkite česnaką ir dar 1 minutę pakepinkite, kol jis taps kvapnus.

Žingsnis 2

Aštrūs spagečiai su vynu ir mini aštuonkojais Žingsnis 2
Supilkite vyną, tada sudėkite pomidorus. Viską kartu troškinkite ant silpnos ugnies apie 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Aštrūs spagečiai su vynu ir mini aštuonkojais Žingsnis 3
Išvirkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės. Iš sultinio paimkite sultinį padažui praskiesti, tada nusunkite ir sumaišykite spagečius su aštuonkojais. Įberkite petražolių, gerai išmaišykite. Jei reikia, įpilkite daugiau spagečių sultinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos