Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrūs spagečiai su vynu ir mini aštuonkojais
Skonių puokštę suteikia toks patiekalas kaip spagečiai su aštuonkojais, česnakais, daržovėmis ir baltuoju vynu. Jame laikomasi itališkų tradicijų, pridėta šiek tiek asmeninio kulinarinio "prieskonio", tačiau svarbu, kad pabaigoje patiekalas stebintų aromatu ir skonio pojūčiais. Prie jo nieko negalima pridėti, o gaminimo taisykles nesunkiai išmoksta net ir nepatyrę virėjai.
Žingsnis 1
Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite aštuonkojį. Kepkite juos ant didelės ugnies 2-3 minutes, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės, suberkite česnaką ir dar 1 minutę pakepinkite, kol jis taps kvapnus.
Žingsnis 2
Supilkite vyną, tada sudėkite pomidorus. Viską kartu troškinkite ant silpnos ugnies apie 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Išvirkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės. Iš sultinio paimkite sultinį padažui praskiesti, tada nusunkite ir sumaišykite spagečius su aštuonkojais. Įberkite petražolių, gerai išmaišykite. Jei reikia, įpilkite daugiau spagečių sultinio.
Kategorijos