Aštrus sūrių žuvų patiekalas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Aštrus sūrių žuvų patiekalas

"Solyanka" - tai patiekalas, užkariavęs daugelio šiuolaikinių šeimininkių širdis. Ši sriuba iš kitų išsiskiria tuo, kad sultinyje yra daug mėsos produktų. Tačiau šis receptas visai neprimena klasikinės soljankos. Į patiekalą įeina žuvies filė, kaparėliai, agurkai, pastarnokai, pastarnokai ir alyvuogės. Ir nežiūrint į tai, kad jis toli gražu nėra klasikinis soliakas, patiekalas patiks visiems be išimties.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus sūrių žuvų patiekalas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, morkas ir pastarnokus. Į puodą storu dugnu įpilkite saulėgrąžų aliejaus, sudėkite smulkintą svogūną ir troškinkite dvi tris minutes. Po svogūnų sudėkite morkas ir pastarnokus ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Aštrus sūrių žuvų patiekalas Žingsnis 2
Tada supilkite 500 ml žuvies sultinio ir virkite dar 20 minučių. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą agurką, kaparėlius, pomidorų pastą, lauro lapą, pipirus ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Aštrus sūrių žuvų patiekalas Žingsnis 3
Kol daržovės verda, supjaustykite raudonąją žuvį mažais kubeliais, sudėkite į puodą ir virkite, kol žuvis išvirs, kad neišvirtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos