Publikavimo data: 2024-10-21
Aštrus sūrių žuvų patiekalas
"Solyanka" - tai patiekalas, užkariavęs daugelio šiuolaikinių šeimininkių širdis. Ši sriuba iš kitų išsiskiria tuo, kad sultinyje yra daug mėsos produktų. Tačiau šis receptas visai neprimena klasikinės soljankos. Į patiekalą įeina žuvies filė, kaparėliai, agurkai, pastarnokai, pastarnokai ir alyvuogės. Ir nežiūrint į tai, kad jis toli gražu nėra klasikinis soliakas, patiekalas patiks visiems be išimties.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, morkas ir pastarnokus. Į puodą storu dugnu įpilkite saulėgrąžų aliejaus, sudėkite smulkintą svogūną ir troškinkite dvi tris minutes. Po svogūnų sudėkite morkas ir pastarnokus ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Tada supilkite 500 ml žuvies sultinio ir virkite dar 20 minučių. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą agurką, kaparėlius, pomidorų pastą, lauro lapą, pipirus ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Kol daržovės verda, supjaustykite raudonąją žuvį mažais kubeliais, sudėkite į puodą ir virkite, kol žuvis išvirs, kad neišvirtų.
Kategorijos