Aštrus udonas su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aštrus udonas su daržovėmis

Paruošti udon patiekalą neužtrunka ilgai, todėl, atsižvelgiant į nuostabų jo skonį ir galimybę pajusti nuostabias Japonijos natas, jį turėtų pasigaminti kiekvienas. Pačioje Japonijoje yra daugiau kaip 30 udon rūšių, tačiau pasaulyje žinomos tik kelios, kurios taip aktyviai naudojamos tiek restoranuose, tiek namų virtuvėse. Šiame recepte pateikiamas udonas, kuris nuo įprastų variantų šiek tiek skiriasi savo aštrumu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus udonas su daržovėmis Žingsnis 1
Į įkaitintą wok keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite vištienos kubelius ir sojų padažą. Uždenkite ir troškinkite apie 15 minučių, kol išgaruos didžioji dalis padažo.

Žingsnis 2

Aštrus udonas su daržovėmis Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas ir paprikas - šiaudeliais. Tada sudėkite visas daržoves į mėsą, suberkite prieskonius ir kepkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Aštrus udonas su daržovėmis Žingsnis 3
Užvirinkite nedidelį kiekį vandens, įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite makaronus. Virkite ant silpnos ugnies apie 8-9 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tada nusunkite vandens perteklių, sudėkite makaronus į daržoves ir mėsą, nemaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos