Aštuonkojai su udon makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštuonkojai su udon makaronais

Tradiciniai udon makaronai Japonijoje turbūt nusileidžia tik ryžiams. Makaronuose gausu angliavandenių, todėl juos atsargiai turėtų rinktis tie, kurie bijo priaugti svorio. Kita vertus, aštuonkojai turi daug baltymų, juose yra daug vitaminų, pavyzdžiui, vario, jodo, cinko. Jis pagreitina medžiagų apykaitos procesus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštuonkojus, česnaką ir imbierą apkepkite šiek tiek augalinio aliejaus. Išimkite iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite morkas, kopūstus ir paprikas. Kepkite ant didelės ugnies, kol pusiau išvirs. Į daržoves sudėkite aštuonkojį ir maišydami kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Aštuonkojai su udon makaronais Žingsnis 2
Išvirkite udon makaronus. Tada makaronus sudėkite į keptuvę ir supilkite austrių padažą bei terijakio padažą. Maišydami kepkite ant didelės ugnies dar 30 sekundžių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos