Publikavimo data: 2024-05-25
Aštuonkojai su udon makaronais
Tradiciniai udon makaronai Japonijoje turbūt nusileidžia tik ryžiams. Makaronuose gausu angliavandenių, todėl juos atsargiai turėtų rinktis tie, kurie bijo priaugti svorio. Kita vertus, aštuonkojai turi daug baltymų, juose yra daug vitaminų, pavyzdžiui, vario, jodo, cinko. Jis pagreitina medžiagų apykaitos procesus.
Žingsnis 1
Aštuonkojus, česnaką ir imbierą apkepkite šiek tiek augalinio aliejaus. Išimkite iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite morkas, kopūstus ir paprikas. Kepkite ant didelės ugnies, kol pusiau išvirs. Į daržoves sudėkite aštuonkojį ir maišydami kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite udon makaronus. Tada makaronus sudėkite į keptuvę ir supilkite austrių padažą bei terijakio padažą. Maišydami kepkite ant didelės ugnies dar 30 sekundžių.
Kategorijos