Publikavimo data: 2025-08-16
Auksinė mėsa su bulvėmis ir pomidorais po sūrio plutele
Norint paruošti tokią mėsą, nebūtina naudoti daug ingredientų. Svarbiausia pasirinkti mėgstamus prieskonius, o jei yra noro - su jais pafantazuoti, ir tada galėsite sukurti savo patiekalo versiją, kuri turės ypatingą aromatą ir skonį. Šiuo atveju klasikinis kepimas orkaitėje po sūriu leidžia išsaugoti mėsos sultingumą ir natūralų skonį. Tokį patiekalą galima patiekti nedidelei šeimos šventei arba svečiams.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir apskrudinkite. Bulves supjaustykite apskritimais ir sumaišykite su majonezu bei smulkintais krapais.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves ant kepimo skardos. Ant jų paskleiskite griežinėliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą česnaką.
Žingsnis 3
Mėsos gabalėlius sudėkite ant svogūnų. Pagal skonį pabarstykite pipirais ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant mėsos. Pabarstykite juos tarkuotu sūriu ir pašaukite kepimo skardą į orkaitę 60 minučių. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos