Publikavimo data: 2024-06-08
Auksinė vištiena su žolelėmis po sūrio plutele
Vištiena, iš prigimties švelni, maloniai sugeria viską, ką į ją siunčia virėjas. Šiame patiekale ji kvepia auksiniu kariu, aštriu žolelių mišiniu, pomidorais ir sūriu. Tokį patiekalą, nepaisant porcijinės porcijos, galima drąsiai dėti ant stalo per bet kokią šventę. Be to, jį gali valgyti net ir tie, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite plonais sluoksniais. Lengvai apskrudinkite ir dėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Aptepkite majonezu, tada pagardinkite pipirais, druska, kariu ir žolelėmis.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno vištienos gabalėlio uždėkite pomidorų griežinėlių. Apibarstykite visą mėsą ir pomidorus stambiai tarkuotu sūriu ir siųskite į orkaitę. Nustatykite 180 laipsnių temperatūrą ir kepkite apie 30-35 min.
Kategorijos