Auksinė vištiena su žolelėmis po sūrio plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Auksinė vištiena su žolelėmis po sūrio plutele

Vištiena, iš prigimties švelni, maloniai sugeria viską, ką į ją siunčia virėjas. Šiame patiekale ji kvepia auksiniu kariu, aštriu žolelių mišiniu, pomidorais ir sūriu. Tokį patiekalą, nepaisant porcijinės porcijos, galima drąsiai dėti ant stalo per bet kokią šventę. Be to, jį gali valgyti net ir tie, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Auksinė vištiena su žolelėmis po sūrio plutele Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite plonais sluoksniais. Lengvai apskrudinkite ir dėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Aptepkite majonezu, tada pagardinkite pipirais, druska, kariu ir žolelėmis.

Žingsnis 2

Auksinė vištiena su žolelėmis po sūrio plutele Žingsnis 2
Ant kiekvieno vištienos gabalėlio uždėkite pomidorų griežinėlių. Apibarstykite visą mėsą ir pomidorus stambiai tarkuotu sūriu ir siųskite į orkaitę. Nustatykite 180 laipsnių temperatūrą ir kepkite apie 30-35 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos