Publikavimo data: 2024-06-17
Auksinė vištienos krūtinėlė su moliūgais ir pipirais
Vištienos krūtinėlė su moliūgais ir pipirais yra neįtikėtinai sveikas, skanus ir maistingas patiekalas. Jame dera tai, kas geriausia iš mėsos ir daržovių - baltymai, augalinės skaidulos, vitaminai ir mineralai. Ypač daug mikroelementų, įskaitant retą vitaminą K, yra moliūge. Tokio derinio patiekalas gaunasi sultingas ir ryškus, su subtiliu česnakų ir čiobrelių aromatu.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką - smulkiais kubeliais, petražoles - smulkiai sukapokite. Moliūgą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, saldžiąją papriką - griežinėliais, o vištienos filė - maždaug 3 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite aliejumi, išdėliokite svogūnus. Vištieną sumaišykite su puse česnako ir žolelių, druska, pipirais ir čiobreliais. Sudėkite į formą.
Žingsnis 3
Sumaišykite paprikas ir moliūgą, pagardinkite likusiais prieskoniais ir žolelėmis, išmaišykite ir išdėliokite ant viršaus. Apšlakstykite viršų aliejumi ir dėkite į orkaitę valandai. Kepkite, kol mėsa iškeps.
Kategorijos