Publikavimo data: 2024-06-08
Auksinės bulvės su šonkauliukais multicooker įrenginyje
Gražią spalvą ir skonį bulvėms su šonkauliukais suteikia keli gaminimo būdai - svogūnų, šonkauliukų ir morkų kepimas keptuvėje, o vėliau kepimas multicooker keptuvėje, kuri primena rusišką orkaitę. Patiekalas gaunasi troškintas, kvapnus. Jį ruošiant nėra jokių sunkumų, jį nesunkiai paruoš pradedantys virėjai ir net vidutinio amžiaus vaikai, norintys nustebinti tėvus ir pagaminti skanią vakarienę.
Žingsnis 1
Kiaulienos šonkauliukus supjaustykite porcijomis ir apkepkite. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas. Viską kepkite kartu.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite dideliais griežinėliais ir nemaišydami sudėkite ant mėsos. Įdėkite lauro lapą, bulves užpilkite karštu vandeniu, kad jis jų neuždengtų, ir pasūdykite. Nustatykite daugiafunkcinės keptuvės laikmačiu 15 minučių gaminimo laiką.
Kategorijos