Publikavimo data: 2024-06-16
Auksiniai blyneliai su grybais
Blynai su grybais visada buvo populiarūs rusų virtuvėje. Tai gana nebrangus, bet sotus ir skanus produktas. Juolab kad Rusijoje visada buvo daug grybų. Dabar jų nereikia eiti į mišką, todėl šiuos blynus galima paruošti dar greičiau. Juos galite patiekti su įvairiais padažais arba grietine. Išmokti kepti blynus taip pat nesunku, o paskui tik palaikyti įgūdžius ir džiuginti šeimą.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus blynams skirtus ingredientus. Maišykite, kol mišinys taps vientisas ir be gumulėlių. Kepkite blynus, kaskart keptuvę patepdami aliejumi.
Žingsnis 2
Įdarui pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną. Pievagrybius savaip supjaustykite ir kepkite, kol iškeps. Sudėkite grietinę ir troškinkite 5 minutes. Pasūdykite ir atvėsinkite, tada susmulkinkite blenderiu arba mėsmale.
Žingsnis 3
Į kiekvieną blyną dėkite po šaukštą įdaro. Suvyniokite į voką arba vamzdelį.
Kategorijos