Auksiniai laiveliai su tuno įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Auksiniai laiveliai su tuno įdaru

Jei kyla noras pamaitinti šeimą ar svečius skaniomis salotomis, tunu įdarytos valtys gali jį greitai išpildyti. Aukso spalvos kepta sluoksniuota tešla, viduje - tunas, kiaušiniai ir sūris su majonezu užkariaus net išrankiausią gurmaną. Beje, šis užkandis tinka ir švediškam, ir šventiniam stalui. Jį nesunku paruošti, jei turite tešlos ir keletą ingredientų, kuriuos labai paprasta supjaustyti ir sumaišyti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Auksiniai laiveliai su tuno įdaru Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Užspauskite kraštus ir suformuokite iš tešlos laivelius. Aptepkite kiaušinio tryniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. 200 °C temperatūroje. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Auksiniai laiveliai su tuno įdaru Žingsnis 2
Įdarui sutarkuokite sūrį ir kiaušinius. Sumaišykite juos su tunu ir užpilkite majonezu. Įdarą sudėkite į tešlos laivelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos