Publikavimo data: 2024-05-25
Auksiniai laiveliai su tuno įdaru
Jei kyla noras pamaitinti šeimą ar svečius skaniomis salotomis, tunu įdarytos valtys gali jį greitai išpildyti. Aukso spalvos kepta sluoksniuota tešla, viduje - tunas, kiaušiniai ir sūris su majonezu užkariaus net išrankiausią gurmaną. Beje, šis užkandis tinka ir švediškam, ir šventiniam stalui. Jį nesunku paruošti, jei turite tešlos ir keletą ingredientų, kuriuos labai paprasta supjaustyti ir sumaišyti.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Užspauskite kraštus ir suformuokite iš tešlos laivelius. Aptepkite kiaušinio tryniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. 200 °C temperatūroje. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Įdarui sutarkuokite sūrį ir kiaušinius. Sumaišykite juos su tunu ir užpilkite majonezu. Įdarą sudėkite į tešlos laivelius.
Kategorijos