Publikavimo data: 2024-06-08
Auksiniai lašiniai svogūnų lukštuose
Eksperimentuoti su lašiniais galima tiek, kiek norisi ir kiek virėjui užtenka fantazijos. Šį slavų pamėgtą produktą galima gaminti įvairiais būdais, kiekvieną kartą jis įgauna naujų skonių, aromatų ir savybių. Pavyzdžiui, naudojant svogūnų lukštus jis įgauna gražią auksinę spalvą. Tačiau, be to, svogūnų lukštai patys savaime turi daug gydomųjų savybių ir net stiprina kraujagysles. Kartu su lašiniais iš jų gaminamas skanus ir sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį. Į jį sudėkite svogūnų lukštus, lauro lapą, druską, pipirų grūdelius ir leiskite užvirti.
Žingsnis 2
Sudėkite lašinius į verdantį sūrymą ir virkite 40-45 minutes. Per tą laiką lašiniai įgaus auksinę spalvą. Tada ištraukite iš puodo ir atvėsinkite. Įtrinkite prieskoniais ir smulkiai sutarkuotu česnaku. Palikite mirkti 60 minučių.
Kategorijos