Auksiniai vištienos sparneliai su kariu ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Auksiniai vištienos sparneliai su kariu ir prieskoniais

Patiekalai su vištienos sparnais populiarūs visame pasaulyje, ir ne tik dėl nedidelės kainos. Kulinarai sugalvojo tiek daug receptų, marinatų ir kepimo būdų, kad sparneliai tapo restoranų patiekalais. Glazūros, prieskoniai, marinatai leidžia juos pateikti įvairiais variantais. Beje, šioje paukščio skerdenos dalyje yra daug vitaminų, mineralinių medžiagų ir mažai kalorijų. Tik jas mitybos specialistai palankiai vertina kaip dietinį produktą kartu su oda.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Auksiniai vištienos sparneliai su kariu ir prieskoniais Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite visus marinato ingredientus - majonezą, citrinos sultis, medų, prieskonius ir pomidorų padažą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Auksiniai vištienos sparneliai su kariu ir prieskoniais Žingsnis 2
Sudėkite sparnelius į marinatą, išmaišykite. Tada sudėkite juos į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 40-50 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos