Publikavimo data: 2024-10-21
Auksiniai vištienos sparneliai su kariu ir prieskoniais
Patiekalai su vištienos sparnais populiarūs visame pasaulyje, ir ne tik dėl nedidelės kainos. Kulinarai sugalvojo tiek daug receptų, marinatų ir kepimo būdų, kad sparneliai tapo restoranų patiekalais. Glazūros, prieskoniai, marinatai leidžia juos pateikti įvairiais variantais. Beje, šioje paukščio skerdenos dalyje yra daug vitaminų, mineralinių medžiagų ir mažai kalorijų. Tik jas mitybos specialistai palankiai vertina kaip dietinį produktą kartu su oda.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite visus marinato ingredientus - majonezą, citrinos sultis, medų, prieskonius ir pomidorų padažą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite sparnelius į marinatą, išmaišykite. Tada sudėkite juos į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 40-50 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos