Publikavimo data: 2024-05-25
Austrių grybai su udon makaronais
Dauguma žmonių nėra abejingi grybams, tačiau yra ir tokių, kurie jų bijo. Tačiau turėtumėte žinoti, kad grybuose yra skaidulų, aminorūgščių ir mineralinių medžiagų, todėl jie labai naudingi organizmui. Tuo tarpu grybais galima paįvairinti mitybą ir patiekalams suteikti ypatingą skonį.
Žingsnis 1
Austrių grybus supjaustykite mažais griežinėliais. Imbierą supjaustykite plokščiais gabalėliais, pipirus - kubeliais. Vištienos filė supjaustykite kubeliais, o česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Tada kepkite karštame aliejuje. Grybai turėtų išleisti sultis, bet skystis išgaruos. Kepkite, kol grybai šiek tiek paruduos. Kol visi ingredientai troškinasi, ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu.
Žingsnis 3
Dabar į vištieną ir grybus sudėkite kubeliais supjaustytą papriką ir sojų padažą. Viską sumaišykite ir troškinkite dar porą minučių.
Žingsnis 4
Virkite udon makaronus, kol jie bus pusiau išvirę, apie 4 minutes. Sudėkite mėsą ir grybus ir išmaišykite. Į sultinį išspauskite citrinos sulčių, įdėkite sultinio kubelį. Virkite dar apie penkias minutes.
Kategorijos