Publikavimo data: 2024-06-13
Austrių grybų kotletas
Austrių grybų kotletas - labai skanus ir švelnus grybų patiekalas. Kotleto išorė traški, o vidus minkštas, todėl patiekalas įgauna labai įdomią tekstūrą. Austrių grybai yra puikus baltymų ir B grupės vitaminų šaltinis, o pagal niacino koncentraciją šie grybai yra rekordininkai. Be to, geležies kiekiu jie daug pranašesni už mėsą ir paukštieną.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletams skirtą tešlą. Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį. Įpilkite pieno, sojų padažo, druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir plakite iki vientisos masės, kad ištirptų visi gumulėliai.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Keptuvę su augaliniu aliejumi įkaitinkite iki vidutinės ugnies ir palikite, kad įkaistų. Tada kotletus pamerkite į tešlą, kad ji visiškai padengtų grybus. Po to sudėkite kotletus ant įkaitusios keptuvės ir kepkite kiekvieną pusę po 30-40 sekundžių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos