Austrių grybų kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Austrių grybų kotletas

Austrių grybų kotletas - labai skanus ir švelnus grybų patiekalas. Kotleto išorė traški, o vidus minkštas, todėl patiekalas įgauna labai įdomią tekstūrą. Austrių grybai yra puikus baltymų ir B grupės vitaminų šaltinis, o pagal niacino koncentraciją šie grybai yra rekordininkai. Be to, geležies kiekiu jie daug pranašesni už mėsą ir paukštieną.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Austrių grybų kotletas Žingsnis 1
Paruoškite kotletams skirtą tešlą. Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį. Įpilkite pieno, sojų padažo, druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir plakite iki vientisos masės, kad ištirptų visi gumulėliai.

Žingsnis 2

Austrių grybų kotletas Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Keptuvę su augaliniu aliejumi įkaitinkite iki vidutinės ugnies ir palikite, kad įkaistų. Tada kotletus pamerkite į tešlą, kad ji visiškai padengtų grybus. Po to sudėkite kotletus ant įkaitusios keptuvės ir kepkite kiekvieną pusę po 30-40 sekundžių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos