Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletas su miško grybais
Orkaitėje keptas kotletas su miško grybais - nesudėtingas ir labai skanus prancūziškos mėsos variantas. Prie mėsos puikiai tiks ryškios voveraitės, kvapnūs baltieji grybai, sultingos smidrai ir paberžai. Įdomu tai, kad žemėje egzistuojančių grybų rūšių iki galo nesuskaičiuota. Tuo tarpu būtent miško grybai yra vienas populiariausių, bet kartu ir prieštaringiausiai vertinamų augalų. Ta pati grybų rūšis skirtingose šalyse gali būti laikoma ir nuodinga, ir labiausiai mėgstamu skanėstu.
Žingsnis 1
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite kotletus į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies, perkelkite į lėkštę ir palikite 5 minutes pailsėti.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus su grybais. Keptuvėje, kurioje kepė kotletai, 3-4 minutes pakepinkite svogūnus. Supjaustytus grybus sumaišykite su grietine. Sudėkite kotletus į kepimo formą, ant viršaus sudėkite svogūnus, tada grybus su grietine. Pabarstykite kotletus sūriu ir kepkite 40 minučių.
Kategorijos