Petražolės šaknies pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Petražolės šaknies pjaustymas

Pusė mėsos patiekalo sėkmės - tinkamas marinatas. Pavyzdžiui, senovės romėnai mirkydavo mėsą jūros vandenyje, kad ji taptų minkštesnė ir aromatingesnė. Šiandien marinatams gaminti galima rinktis iš daugybės ingredientų. Į marinatą galima įtraukti petražolės šaknį. Joje gausu vitaminų ir mineralų, ji aktyviai naudojama kulinarijoje dėl švelnaus riešutų skonio.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Petražolės šaknies pjaustymas Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite sojų padažą su pipirų mišiniu, petražolių šaknimi ir garstyčiomis. Sudėkite mėsą į maisto indą ir užpilkite ją marinatu taip, kad mėsos gabaliukai būtų visiškai padengti iš visų pusių. Palikite indą šaldytuve 60 minučių.

Žingsnis 2

Petražolės šaknies pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite marinuotus nugarinės gabalėlius. Kepkite juos iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol atsiras rausva plutelė. Po to sumažinkite ugnį ir troškinkite mėsą uždengę dangčiu dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos