Publikavimo data: 2024-06-13
Petražolės šaknies pjaustymas
Pusė mėsos patiekalo sėkmės - tinkamas marinatas. Pavyzdžiui, senovės romėnai mirkydavo mėsą jūros vandenyje, kad ji taptų minkštesnė ir aromatingesnė. Šiandien marinatams gaminti galima rinktis iš daugybės ingredientų. Į marinatą galima įtraukti petražolės šaknį. Joje gausu vitaminų ir mineralų, ji aktyviai naudojama kulinarijoje dėl švelnaus riešutų skonio.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite sojų padažą su pipirų mišiniu, petražolių šaknimi ir garstyčiomis. Sudėkite mėsą į maisto indą ir užpilkite ją marinatu taip, kad mėsos gabaliukai būtų visiškai padengti iš visų pusių. Palikite indą šaldytuve 60 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite marinuotus nugarinės gabalėlius. Kepkite juos iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol atsiras rausva plutelė. Po to sumažinkite ugnį ir troškinkite mėsą uždengę dangčiu dar 10-15 minučių.
Kategorijos