Krienų šaknų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Krienų šaknų pjaustymas

Rusų virtuvės neįmanoma įsivaizduoti be krienų. Tai universali šakniavaisinė daržovė, kuri naudojama ne tik maistui gaminti, bet ir medicinoje bei kosmetologijoje. Jame yra daug vitaminų ir naudingų mikroelementų, kurie stimuliuoja imunitetą. Krienų šaknis geriau nei kiti prieskoniai išryškina mėsos patiekalų skonį, suteikia jiems ypatingo pikantiškumo ir sužadina apetitą.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Krienų šaknų pjaustymas Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite smulkintą krienų šaknį, grietinę ir majonezą. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite. Apšlakstykite kotletus marinatu ir palikite šaldytuve 60 minučių.

Žingsnis 2

Krienų šaknų pjaustymas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Kiaušinį išplakite su druska. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į atskirus dubenėlius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Paruoštus mėsos gabalėlius pamirkykite miltuose, tada panardinkite į plaktą kiaušinį, apibarstykite džiūvėsėliais ir dėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Krienų šaknų pjaustymas Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po dvi minutes ant didelės ugnies. Tada uždengkite dangčiu ir 10-15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Krienų šaknų pjaustymas Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Sumaišykite susmulkintą krienų šaknį su grietine ir druska. Prieš patiekdami užpilkite ant kotletų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, pomidorų kotletai

Kategorijos