Publikavimo data: 2025-08-20
Autoriaus sukurta Cezario salotų versija
Mėgstamiausios salotos su mano firminiu firminiu firminiu firminiu variantu.
Žingsnis 1
Česnakinius skrebučius gaminkite taip: supjaustykite bagetę riekelėmis, apšlakstykite aliejumi, džiovintomis žolelėmis ir tarkuotu česnaku ir paskrudinkite orkaitėje. Rankomis supjaustykite arba suplėšykite salotas, vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Kol krūtinėlė iš abiejų pusių kepa aliejuje, sutarkuokite sūrį ir paruoškite padažą, sumaišydami Cezario padažą su 3 šaukštais karšto verdančio vandens.
Žingsnis 3
Kol mėsa atvėsta, į padažą įmaišykite trintą česnaką, majonezą, sezamo sėklas ir nuluptas pistacijas.
Žingsnis 4
Sudėkite salotas: išdėliokite salotų lapus, vištienos gabalėlius ir džiūvėsėlius.
Žingsnis 5
Išdėliokite vyšninius pomidorus, apšlakstykite salotas padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos