Autoriaus sukurta Cezario salotų versija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Autoriaus sukurta Cezario salotų versija

Mėgstamiausios salotos su mano firminiu firminiu firminiu firminiu variantu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Autoriaus sukurta Cezario salotų versija Žingsnis 1
Česnakinius skrebučius gaminkite taip: supjaustykite bagetę riekelėmis, apšlakstykite aliejumi, džiovintomis žolelėmis ir tarkuotu česnaku ir paskrudinkite orkaitėje. Rankomis supjaustykite arba suplėšykite salotas, vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Autoriaus sukurta Cezario salotų versija Žingsnis 2
Kol krūtinėlė iš abiejų pusių kepa aliejuje, sutarkuokite sūrį ir paruoškite padažą, sumaišydami Cezario padažą su 3 šaukštais karšto verdančio vandens.

Žingsnis 3

Autoriaus sukurta Cezario salotų versija Žingsnis 3
Kol mėsa atvėsta, į padažą įmaišykite trintą česnaką, majonezą, sezamo sėklas ir nuluptas pistacijas.

Žingsnis 4

Autoriaus sukurta Cezario salotų versija Žingsnis 4
Sudėkite salotas: išdėliokite salotų lapus, vištienos gabalėlius ir džiūvėsėlius.

Žingsnis 5

Autoriaus sukurta Cezario salotų versija Žingsnis 5
Išdėliokite vyšninius pomidorus, apšlakstykite salotas padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos