Publikavimo data: 2024-03-24
Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika
Vienas iš svarbių Cezario salotų komponentų, be padažo ir "Iceberg" lapų, yra traškūs skrebučiai - croutonai. Tokie skrebučiai pas mus atkeliavo iš Prancūzijos. Orkaitėje arba keptuvėje su augaliniu arba alyvuogių aliejumi ir prieskoniais paskrudintą duoną galima nesunkiai pasigaminti namuose. Šiuos traškius skrebučius galima naudoti ne tik Cezario salotoms, bet ir kitoms salotoms ar sriuboms.
Žingsnis 1
Supjaustykite duoną mažais kubeliais ir sudėkite juos į kepimo indą arba ant kepimo skardos.
Žingsnis 2
Duonos riekes pasūdykite ir pabarstykite pipirais, užpilkite rūkyta paprika ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdėkite kepimo formą į iki 180-190 °C įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Kai skrebučiai paruduos ir taps traškūs, išimkite formą iš orkaitės ir patiekite skrebučius.
Kategorijos