Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika

Vienas iš svarbių Cezario salotų komponentų, be padažo ir "Iceberg" lapų, yra traškūs skrebučiai - croutonai. Tokie skrebučiai pas mus atkeliavo iš Prancūzijos. Orkaitėje arba keptuvėje su augaliniu arba alyvuogių aliejumi ir prieskoniais paskrudintą duoną galima nesunkiai pasigaminti namuose. Šiuos traškius skrebučius galima naudoti ne tik Cezario salotoms, bet ir kitoms salotoms ar sriuboms.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
412 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika Žingsnis 1
Supjaustykite duoną mažais kubeliais ir sudėkite juos į kepimo indą arba ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika Žingsnis 2
Duonos riekes pasūdykite ir pabarstykite pipirais, užpilkite rūkyta paprika ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika Žingsnis 3
Įdėkite kepimo formą į iki 180-190 °C įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Cezario salotų skrebučiai su pipirais ir paprika Žingsnis 4
Kai skrebučiai paruduos ir taps traškūs, išimkite formą iš orkaitės ir patiekite skrebučius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos