Cezario salotos su tunu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Cezario salotos su tunu.

Greitos Cezario salotos su konservuotu tunu bus gera alternatyva klasikiniam receptui su vištienos krūtinėle. Jas galima patiekti ant šventinio stalo arba paruošti kasdienei vakarienei, net jei laikotės dietos ar tinkamos mitybos. Šio patiekalo pagrindas - konservuotas tunas. Su juo salotos gaunasi sultingos, sočios ir sveikos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotos su tunu. Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Cezario salotos su tunu. Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Cezario salotos su tunu. Žingsnis 3
Rankomis susmulkinkite aisbergo salotas nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Cezario salotos su tunu. Žingsnis 4
Ant salotų išdėliokite vyšninius pomidorus, konservuoto tuno griežinėlius ir apšlakstykite Cezario padažu.

Žingsnis 5

Cezario salotos su tunu. Žingsnis 5
Salotas apibarstykite tarkuotu sūriu ir pabarstykite česnakiniais skrebučiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos