Aviena rankovėje su imbieru ir džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aviena rankovėje su imbieru ir džiovintomis slyvomis

Aviena yra universali mėsa, nes ją lengva derinti. Ją galima ruošti tiek su aštriais padažais, tiek su datulėmis ar džiovintomis slyvomis. Aviena rankovėje su imbieru ir džiovintomis slyvomis - rytietiškos virtuvės patiekalas, kuris savo skoniu ir aromatu tikrai pavergs kiekvieną. Ant liežuvio tirpstanti ėriena kartu su saldžiomis džiovintomis slyvomis ir aštriu imbieru tikrai nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviena rankovėje su imbieru ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Česnaką išspauskite per specialų presą, o imbierą smulkiai sutarkuokite. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite česnaką, imbierą, druską, pipirus ir žoleles. Mišiniu įtrinkite mėsą.

Žingsnis 2

Aviena rankovėje su imbieru ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ℃. Į kepimo rankovę įdėkite marinatu išteptą ėriuką, iš visų pusių apdėkite džiovintomis slyvomis ir tvirtai užspauskite rankovės kraštus. Sudėkite ėriuką ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 1,5 valandos, tada nupjaukite rankovės viršų ir leiskite ėriukui dar 5-10 minučių paruduoti orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos