Publikavimo data: 2024-06-22
Aviena su apelsinų sultimis orkaitėje
Daugelis žmonių nemėgsta ėrienos dėl jos savito skonio ir kvapo. Tačiau po šio recepto pakeisite savo nuomonę.
Žingsnis 1
Nuplaukite ėriuką ir supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Porą minučių pakepinkite.
Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite ėrienos gabalėlius. Pagal skonį įberkite prieskonių, acto ir sojų padažo.
Žingsnis 4
Išspauskite apelsino sultis ir supilkite į patiekalą. Viską užpilkite vandeniu (jis turi apsemti mėsą) ir pastatykite ant viryklės.
Žingsnis 5
Kai vanduo užvirs, perkelkite viską į 200 °C temperatūros orkaitę 2 valandoms.
Kategorijos