Aviena su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Aviena su bulvėmis

Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviena su bulvėmis Žingsnis 1
Supjaustykite ėrieną vidutinio dydžio gabalėliais. Papriką supjaustykite stambiais gabalais, o morkas - pusžiedžiais. Svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Stambiai supjaustykite nuluptas bulves ir susmulkinkite šviežias žoleles.

Žingsnis 2

Aviena su bulvėmis Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite kepti ėrienos gabalėlius. Kepkite po 10-15 minučių iš kiekvienos pusės, kol apskrus, bet nepersistenkite, kad ėriena išliktų sultinga, o ne sausa.

Žingsnis 3

Aviena su bulvėmis Žingsnis 3
Į gilią keptuvę su kepta ėriena sudėkite supjaustytas daržoves. Sumaišykite visus ingredientus ir įpilkite į keptuvę nedidelį kiekį vandens (apie 50 ml). Pagardinkite patiekalą druska, maltais juodaisiais pipirais ir prieskoniais pagal skonį.

Žingsnis 4

Aviena su bulvėmis Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite virti dar 15-20 minučių, kol vanduo išgaruos. Išjunkite dujas ir nuimkite dangtį. Vanduo turėtų išgaruoti. Patiekalą pabarstykite šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos