Publikavimo data: 2024-05-15
Aviena su bulvėmis
Žingsnis 1
Supjaustykite ėrieną vidutinio dydžio gabalėliais. Papriką supjaustykite stambiais gabalais, o morkas - pusžiedžiais. Svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Stambiai supjaustykite nuluptas bulves ir susmulkinkite šviežias žoleles.
Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite kepti ėrienos gabalėlius. Kepkite po 10-15 minučių iš kiekvienos pusės, kol apskrus, bet nepersistenkite, kad ėriena išliktų sultinga, o ne sausa.
Žingsnis 3
Į gilią keptuvę su kepta ėriena sudėkite supjaustytas daržoves. Sumaišykite visus ingredientus ir įpilkite į keptuvę nedidelį kiekį vandens (apie 50 ml). Pagardinkite patiekalą druska, maltais juodaisiais pipirais ir prieskoniais pagal skonį.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite virti dar 15-20 minučių, kol vanduo išgaruos. Išjunkite dujas ir nuimkite dangtį. Vanduo turėtų išgaruoti. Patiekalą pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos