Publikavimo data: 2024-06-16
Aviena su bulvėmis prieskoniuose
Tai labai skanus ir sotus patiekalas. Avieną su bulvėmis geriausia valgyti karštą ir užgerti karšta arbata arba sultiniu. Jį reikėtų laikyti šaldytuve, o šildyti ant viryklės.
Žingsnis 1
Nuplaukite ėrieną po šaltu vandeniu, pripildykite 5 litrų puodą ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite, nuimkite putas. Pasūdykite, nulupkite visą nuluptą svogūną ir įmeskite į puodą. Virkite ėrieną apie valandą ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite nuluptas sveikas bulves ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite dideliais gabalėliais supjaustytas morkas ir troškinkite 5 minutes. Įberkite juodųjų pipirų ir smulkintų žolelių.
Kategorijos