Aviena su bulvėmis prieskoniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aviena su bulvėmis prieskoniuose

Tai labai skanus ir sotus patiekalas. Avieną su bulvėmis geriausia valgyti karštą ir užgerti karšta arbata arba sultiniu. Jį reikėtų laikyti šaldytuve, o šildyti ant viryklės.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Aviena su bulvėmis prieskoniuose Žingsnis 1
Nuplaukite ėrieną po šaltu vandeniu, pripildykite 5 litrų puodą ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite, nuimkite putas. Pasūdykite, nulupkite visą nuluptą svogūną ir įmeskite į puodą. Virkite ėrieną apie valandą ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Aviena su bulvėmis prieskoniuose Žingsnis 2
Sudėkite nuluptas sveikas bulves ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Aviena su bulvėmis prieskoniuose Žingsnis 3
Sudėkite dideliais gabalėliais supjaustytas morkas ir troškinkite 5 minutes. Įberkite juodųjų pipirų ir smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos