Publikavimo data: 2024-05-19
Aviena su kiviais orkaitėje
Aviena yra universali mėsa, nes ją galima derinti beveik su bet kokiu maistu, tiek su aštriais aštriais padažais, tiek su vaisiais, pavyzdžiui, datulėmis ir džiovintomis slyvomis. Aviena su kiviais orkaitėje - rytietiškas patiekalas, kuris visus nustebins neįprastu skoniu ir ryškiu aromatu ir neabejotinai pateks į receptų knygą.
Žingsnis 1
Supjaustykite kivius mažais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, įpilkite alyvuogių aliejaus ir acto, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, į marinatą įpilkite pusės citrinos sulčių ir gautu mišiniu aptepkite ėrieną, padėkite į šaldytuvą 10-12 valandų, kad mėsa įsigertų.
Žingsnis 2
Iškeptą ėriuką sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos, apvyniokite kraštus ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę, kepkite, kol iškeps, maždaug valandą.
Kategorijos