Aviena su kiviais orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aviena su kiviais orkaitėje

Aviena yra universali mėsa, nes ją galima derinti beveik su bet kokiu maistu, tiek su aštriais aštriais padažais, tiek su vaisiais, pavyzdžiui, datulėmis ir džiovintomis slyvomis. Aviena su kiviais orkaitėje - rytietiškas patiekalas, kuris visus nustebins neįprastu skoniu ir ryškiu aromatu ir neabejotinai pateks į receptų knygą.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviena su kiviais orkaitėje Žingsnis 1
Supjaustykite kivius mažais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, įpilkite alyvuogių aliejaus ir acto, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, į marinatą įpilkite pusės citrinos sulčių ir gautu mišiniu aptepkite ėrieną, padėkite į šaldytuvą 10-12 valandų, kad mėsa įsigertų.

Žingsnis 2

Aviena su kiviais orkaitėje Žingsnis 2
Iškeptą ėriuką sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos, apvyniokite kraštus ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę, kepkite, kol iškeps, maždaug valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos