Publikavimo data: 2024-05-19
Avienos kavurma
Kavurma yra gruziniškas patiekalas, paprastai gaminamas iš ėrienos. Kavurma yra mėsos troškinys su daržovėmis ir aštriais prieskoniais. Kadangi kavurma labai lengvai derinama, ją galima patiekti su bet kokiu garnyru ir ji bus tokia pat skani.
Žingsnis 1
Supjaustykite ėrieną gana dideliais gabalais ir apkepkite įkaitintoje riebalais pateptoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus, tada perkelkite mėsą į puodą.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite pomidorų pastą ir šaukštą miltų. Atskiroje keptuvėje su aliejumi pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į puodą prie mėsos suberkite miltus, pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, trintą česnaką, pagal skonį druskos ir pipirų, supilkite sultinį ir troškinkite 35 minutes, kol mėsa suminkštės.
Kategorijos