Avienos kavurma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Avienos kavurma

Kavurma yra gruziniškas patiekalas, paprastai gaminamas iš ėrienos. Kavurma yra mėsos troškinys su daržovėmis ir aštriais prieskoniais. Kadangi kavurma labai lengvai derinama, ją galima patiekti su bet kokiu garnyru ir ji bus tokia pat skani.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avienos kavurma Žingsnis 1
Supjaustykite ėrieną gana dideliais gabalais ir apkepkite įkaitintoje riebalais pateptoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus, tada perkelkite mėsą į puodą.

Žingsnis 2

Avienos kavurma Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite pomidorų pastą ir šaukštą miltų. Atskiroje keptuvėje su aliejumi pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Avienos kavurma Žingsnis 3
Į puodą prie mėsos suberkite miltus, pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, trintą česnaką, pagal skonį druskos ir pipirų, supilkite sultinį ir troškinkite 35 minutes, kol mėsa suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos