Avienos nugarinė su aštriu sviestu ir dziki padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Avienos nugarinė su aštriu sviestu ir dziki padažu

Labai svarbu teisingai paruošti gerą mėsą, nes tai svarbu norint įvertinti visas jos savybes. Pagal šį receptą paruošta nugarinė būna labai minkšta. Ji labai tinka su padažu ir šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Avienos nugarinė su aštriu sviestu ir dziki padažu Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Nulupkite agurką, suberkite sėklas ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Sutarkuokite česnaką. Sumaišykite jogurtą, svogūną, agurką, česnaką, citrinos sultis ir žievelę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Palikite padažą šaldytuve iki valandos.

Žingsnis 2

Supjaustykite ėriuką į poras po du gabalus su kaulais, kad susidarytų keturi vientisi gabalai, arba padalykite į atskirus šonkauliukus.

Žingsnis 3

Avienos nugarinė su aštriu sviestu ir dziki padažu Žingsnis 3
Stikliniame trintuve suplakite aliejų, druską, česnako skiltelę ir žoleles. Juo aptepkite paruoštus šonkauliukus. Palikite 5-10 minučių. Tada apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš visų pusių. Jei reikia, baigkite kepti šonkauliukus orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos