Avienos piti sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Avienos piti sriuba

Piti sriuba su avinžirniais ir jautiena yra Azerbaidžano virtuvės patiekalas. Jis būna labai sotus ir sotus, todėl vartojamas kaip pirmas ir antras patiekalas. Geriausia ją patiekti su juoda duona.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avienos piti sriuba Žingsnis 1
Visus ingredientus supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 2

Avienos piti sriuba Žingsnis 2
Į puodo dugną sudėkite avinžirnius, ant viršaus - mėsą, tada visus kitus ingredientus, išskyrus pomidorus. Viską užpilkite sultiniu.

Žingsnis 3

Avienos piti sriuba Žingsnis 3
Kepkite orkaitėje 40-45 minutes, tada sudėkite pomidorus ir prieskonines žoleles ir pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos