Publikavimo data: 2024-06-09
Žirnių sriuba su ėriena
Žirnių sriuba su ėriena nėra greitai paruošiama, tačiau rezultatas tikrai to vertas. Svarbu pažymėti, kad specifinio avienos kvapo praktiškai nėra. Ši sriuba yra gera, nes naudojama mėsos rūšis yra mažiau riebi nei kiauliena ir turi daug mažiau cholesterolio nei jautiena. Tokia sriuba naudinga ir vaikams, ir suaugusiesiems. Avienoje gausu vitaminų ir mineralų, kurie naudingi organizmui.
Žingsnis 1
Į puodą su mėsa įmeskite bulves, žaliuosius žirnelius ir morkas. Užvirkite ir sudėkite virtus skaldytus žirnelius. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite paprikas ir pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite 7 minutes, tada sudėkite česnaką. Virkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite keptuvės turinį į puodą su mėsa ir žirniais, išmaišykite ir ant silpnos ugnies troškinkite 20 minučių. Sudėkite smulkintas petražoles ir išjunkite ugnį.
Kategorijos