Tiršta ėrienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Tiršta ėrienos sriuba

Receptas pagal uzbekišką sriubą "mastava". Aštrumo mėgėjams. Labai skanu, sotu ir sotu. Gaminama iš ėrienos šonkaulių, bet galima naudoti ir kitas dalis. Pasirodė labai skanu, todėl būtinai pabandysiu ją pasigaminti. Jei neturite ėrienos, galite naudoti jautienos kaulus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tiršta ėrienos sriuba Žingsnis 1
Paimkite storasienę keptuvę (arba keptuvę) ir nedideliame kiekyje augalinio aliejaus apkepkite mėsą, kol apskrus. Jei turite šonkauliukų, jie turėtų būti atskirti.

Žingsnis 2

Tiršta ėrienos sriuba Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, paruoškite daržoves. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką. Visa tai sudėkite į mėsą ir kepkite, kol daržovės suminkštės. Supilkite 1-1,5 l verdančio vandens. Palikite virti apie 5 min. ir supilkite ryžius. Druska.

Žingsnis 3

Tiršta ėrienos sriuba Žingsnis 3
Morkas ir pomidorus supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą su mėsa. Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Kai ryžiai pradės virti, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Virkite, kol bulvės išvirs.

Žingsnis 5

Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite žoleles ir prieskonius. Tegul troškinasi 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių pastovėti. Patiekite apibarstytas žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos