Bukhler, tradicinė buriatų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bukhler, tradicinė buriatų sriuba

Bukhler, nacionalinis buriatų avienos patiekalas. Jis kuo paprasčiausias, gaminamas iš dviejų ar trijų ingredientų, tačiau stebėtinai skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Bukhler, tradicinė buriatų sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite ėriuką porcijomis, užpilkite vandeniu, kad gerokai apsemtų mėsą, šiek tiek pasūdykite ir padėkite ant ugnies. Užvirus nuimkite putas ir palikite virti ant silpnos ugnies be dangčio valandą.

Žingsnis 2

Bukhler, tradicinė buriatų sriuba Žingsnis 2
Po valandos supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, nuplaukite lauro lapą, sudėkite svogūną ir lapą į puodą, pagardinkite pipirais ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Uždenkite puodą dangčiu ir palaikykite 10 minučių, kad sultinys susigertų su svogūnais ir lauro lapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, mėsos sriubos, ėrienos sriubos, sriubos, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos

Kategorijos