Publikavimo data: 2025-08-18
Bukhler, tradicinė buriatų sriuba
Bukhler, nacionalinis buriatų avienos patiekalas. Jis kuo paprasčiausias, gaminamas iš dviejų ar trijų ingredientų, tačiau stebėtinai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Supjaustykite ėriuką porcijomis, užpilkite vandeniu, kad gerokai apsemtų mėsą, šiek tiek pasūdykite ir padėkite ant ugnies. Užvirus nuimkite putas ir palikite virti ant silpnos ugnies be dangčio valandą.
Žingsnis 2
Po valandos supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, nuplaukite lauro lapą, sudėkite svogūną ir lapą į puodą, pagardinkite pipirais ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Uždenkite puodą dangčiu ir palaikykite 10 minučių, kad sultinys susigertų su svogūnais ir lauro lapais.
Kategorijos